21 abril 2019

LA MÀGIA DE SON MOIX


El Mallorca va tornar a treure els seus galons de fortelesa davant un rival absolutament imprevisible. El Rayo Majadahonda està acostumat a viure els partits sense massa govern i, per això, evitar al màxim anades i tornades boges era una qüestió fonamental per incrementar possibilitats d’èxit. Dit i fet.

Salva Sevilla va tornar a manar gràcies a la presència de desplegament de Dani Rodríguez. A la primera part varen dominar i ajudar a fer molt nets els atacs vermells. Però també era necessari evitar el contraatac rival aixugant la posició de Fede Varela. Per fer això va comparèixer a la cita un Pedraza que vigilà el punt baix del triangle d’amenaça rival. La seva actuació a la primera part va ser fonamental i clau per evitar situacions compromeses. 

Una vegada assegurat el control va aparèixer el joc exterior per trobar així la profunditat necessària. Primer Aridai guanyant una prolongació de Budimir i després Lago Junior forçant una pena màxima varen posar el dos a zero al marcador.La segona part va ser de control i estratègia. Primer es va cedir un espai que va assumir el rival amb la seva insistència i després es va amenaçar en contraatac. 


El Mallorca ha aconseguit arribar als cinquanta-vuit punts i la realitat ens mostra un equip duríssim i molt mal de tombar a casa. Ara arriba un partit de dificultat alta contra un rival de màxim perill i potencial. Passar-ho bé i no notar la pressió pel resultat ajudarà a augmentar, i en cap cas minvar, el rendiment del conjunt. Podrà el Mallorca guanyar al Màlaga a La Rosaleda? 

No hay comentarios: