21 febrero 2008

UN BARÇA IL·LUSIONANT?


Aquest partit de Lliga de Campions en front del Celtic podria ésser el principi de la recuperació de aquest equip. O no?
He vist el millor Barça del darrer any encara que amb el potencial d’aqueixa plantilla efectuar un partit així es important però no determinant.

Les claus han estat:

1. Elevada possessió de pilota. (Amb circulació molt ràpida i essent efectiva a camp contrari. QUI DIU QUE LA POSSESSIÓ NO ES IMPORTANT?

2. Canvis de ritme a la finalització. (Ajudes permanents damunt les posicions de Ronaldhino, Henry, Messi o Eto’o). Si el brasiler no pot fugir del 1 x 1 sempre es recomanable que doni alta velocitat al joc d’atac sense fer massa lent el joc col·lectiu.

3. Pressió i recuperació a camp contrari i lluny de la porteria pròpia. (Un punt de sacrifici de la primera línea perquè la segona pugui fer efectiva la recuperació)

4. Força i intel·ligència al mig del camp. (desdoblaments defensius del pivot, amb les transicions a zones de risc, damunt les pujades dels laterals amb atac). Molt important en aquest punt en Touré Yaya.

5. Alta motivació i fer-se molt enfora de l’atur social?

Un altre dia parlaré d’uns dels grans problemes tàctics en el futbol modern. L’ATUR SOCIAL.

No hay comentarios: