21 enero 2019

DIFICULTATS DE VISITANT


El Mallorca visità un territori molt hostil per qualsevol equip de la Segona Divisió. Sis victòries consecutives i cap derrota eren l’aval per Osasuna a El Sadar. Un territori prohibit per tothom. També pels mallorquins. Per intentar profanar aquest difícil camp els mallorquins es col·locaren sota la tutela de Salva Sevilla acompanyat per Baba i Dani Rodríguez per davant. 


Però la primera part va ser un patiment continuat. Una errada de Reina va suposar el primer gol del part i l’inici dels problemes. Després una diagonal maleïda va suposa un infern impossible de neutralitzar per la línia de coberta mallorquina.


La posició de Rubén García va crear molta incertesa d’actuació. La seva dinàmica va ser un tir al marcatge zonal de centrals i, sobre tot, d’un Estupiñán que va tenir arribada però també dificultats defensives.


Jagoba Arrasate tornà a confiar en la seva màquina de solucions ofensives. Laterals de profunditat per així donar espais d’influència a Roberto Torres, Fran Mérida i, per suposat, al sempre perillós Juan Villar. Varen tenir més opcions de victòria i els varen aprofitar.


A la segona part el Mallorca va tenir deu minuts de possibilitats. Un cop de cap de Lago Junior i dos xuts, Dani Rodríguez i Estupiñán, haurien pogut canviar la tendència de partit. No va ser així i una errada a la sortida de pilota va ser sentència de partit.


Les estadístiques, el joc i els resultats ens mostren un equip diferent com a visitant. Ara haurà la possibilitat de donar respostes al difícil camp del Ramón de Carranza. Veurem un Mallorca també  sòlid de visitant ?


No hay comentarios: