27 enero 2019

UN EMPAT AGRE


El Mallorca precisava donar respostes positives i, per això, era imprescindible controlar la fortalesa del seu rival. El Cadis és equip de córrer i trobar espais per defora. Vigilar aquestes posicions, amb la possessió de pilota, era clau de victòria. Laterals i pivot necessitaven estar encertats per a rentar la feina dels centrals. I a la primera part ho varen fer de forma exquisida.


Vicente Moreno decidí col·locar un mig camp amb Baba de caporal i Salva Sevilla fabricant. Certament no es va tenir massa profunditat però sí una seguretat que va evitar el joc de contraatac de les bales grogues. Salvi anul·lat i amb Jairo expulsat semblava tot de cara per tancar el partit.


Lago Junior sempre suposa amenaça pel rival. La seva punta de velocitat és verí i aquesta vegada mesurà el seu punt de desequilibri i gràcies a una passada de centrals va serví el gol de Stoichkov. Va acabar substituït per evitar lesió.


El conformisme dels futbolistes, a la segona part, va fer que el control es tornés de color groc intens. Curiosament l’entrenador va posar dos davanters amb un missatge positiu però el seva ubicació era tan llunyana que es va perdre eficiència d’atac o contraatac. El desgast pel rival va ser inexistent.


En definitiva no es va saber aprofitar la superioritat numèrica i es va desaprofitar una ocasió per guanyar autoritat lluny de Son Moix. Finalment només es va sumar un punt amb sensació de perdre dos.




No hay comentarios: