13 enero 2019

TORNEN A SER COMPETITIUS


Quan un equip de futbol juga contra un rival de característiques superiors en talent no queda més remei que agafar la bandera del compromís. I això va fer el Mallorca. Vicente Moreno va modificar el seu darrer onze amb només la incorporació de Joan Sastre. Però el joc va ser bastant diferent.

Més solidesa i més feina per aconseguir un victòria fonamentada, sobre tot, a la segona part. Durant els primers quaranta-cinc minuts els mallorquins intentaven verticalitat mentre que els gallecs mastegaven les seves possessions per trobar l’espai guanyador.

El Deportivo es recolzà damunt el seu rombe a la zona de mitjos. Bergantiños es va moure a la part baixa mentre que Fede Cartabia formà la cúspide per darrera d’uns davanters complementaris. I aquí el Mallorca va donar respostes de feina. Dani Rodriguez, Pedraza i Salva Sevilla es varen implicar al màxim per equilibrar. Ho varen aconseguir gràcies a un número sis que va està absolutament granític a la tasca de contenció.

A la segona part tot va ser pica pedra per aconseguir un gol. El Mallorca tombà el camp amb atacs plens de futbol vertical i arribades de diferents posicions. Fins que Lago Júnior va treure una jugada màgica amb una finalització brillant.

Els deixebles de Vicente Moreno varen aconseguir fer un partit molt incòmode al seu rival i recuperar la solidesa que havien perdut al camp de l’Almeria. Això servirà per carregar els depòsits de confiança de cara a les dues sortides seguides que estaran farcides de dificultat. Podrà el Mallorca aprovar la revàlida lluny de Son Moix ?

1 comentario:

Anónimo dijo...

¿Está previsto que los audios de IB3 Ràdio se escuchen en los canales televisivos de Movistar Plus Bein (Liga de fútbol de Primera División) y La Liga 123 (Segunda A)? En esos 2 canales se pueden escuchar los audios de Catalunya Ràdio.