02 septiembre 2019

ERRORS QUE ES PAGUEN EN SANG

El Mallorca va jugar el primer partit contra un rival Champions i el resultat, per culpa dels errors, s’haurà digerir. És un encontre d´anàlisi complicada. Per una part va anar el joc i, per un altre, els gols. D’inici s’intentà anar a un partit llarg on la possible crispació de Mestalla es poses del cantó vermell. 

Vicente Moreno jugà amb els esperats i la resposta va ser bastant bona. Els vermells no només varen igualar les dades de possessió també arribaren en criteri i perill. 

L’encontre va tenir una primera part de control vermell. Pràcticament cap pilota perduda a zona de risc va evitar els perillosos contraatacs valencians. La progressió va estar disputada però les arribades de perill varen ser visitants. Fins a dos pals, un increïble de Budimir i l’altre de Lago Junior, feien preveure futures dificultats. I així va ser. La màxima es va tornà a complir. A Primera Divisió si perdones pagues i els mallorquines varen sumar derrota. 

La segona part va ser una mica diferent a la primera. Aquí ja varen aparèixer algunes pèrdues a zona de risc i el segon gol va suposar una llosa impossible de superar. 

Regalar dos penals al rival és massa avantatge i lògicament el contrari ho va aprofitar. Després d’això l’encontre no va donar possibilitat d’empatar i aquesta  derrota, com totes, haurà de tenir una lectura positiva.  






No hay comentarios: