27 octubre 2019

VAN DESPERTAR MASSA TARD

Quan un equip tira la bala del canvi d’entrenador tot és susceptible de ser modificat i, per això, el Mallorca havia de jugar amb certa precaució pero també amb personalitat. La disposició inicial va ser l’esperada però l’inici va dur l’encontre per paràmetres no esperats

Inicialment els mallorquins van entrar al partit de forma correcta i inclús de forma inesperada augmentaren les dades de possessió. Això sí, una conservació de pilota estèril i poc profitosa. També alguna pèrdua de pilota a zona de risc anunciava la possibilitat de problemes i aquests arribaren, més per voluntat pròpia, que pel futbol tirat pel contrari. 

El Leganés canvià el sistema i s’apuntà als quatre defenses amb incorporació de laterals. I així va arribar la jugada del gol que canvià la dinàmica. Després d’això va costar moltíssim crear situacions de perill. El col·lapse a la zona de mitjos obligava a buscar alternatives de joc per defora o a algú amb capacitat de desequilibri. Take va capitalitzar alguna opció però el perill només va arribar a la part final i gràcies a l’estratègia. 

Finalment hagués pogut arribar l’empat però és de justícia reconèixer que ells haguessin pogut dictar sentència en dues ocasions quasi definitives. Ara toca llepar les ferides i preparar el pròxim partit davant Osasuna. 



No hay comentarios: