26 marzo 2019

GALONS DE COLOR VERMELL


Era un partit de conveniència i convicció tàctica. Dos estils contraposats, amb objectius també diferents, varen tornar a xocar per guanyar. El Mallorca va seleccionar i encertar amb la seva pressió defensiva i això, entre altres coses, va ser clau de victòria.

Vicente Moreno va mantenir a Salva Sevilla liderant l’eix però també va ser fonamental la tasca dels seus acompanyants. La línia avançada va donar rèdit i problemes a la circulació de pilota aragonesa. Baba va tenir una lectura defensiva exquisida. Dani Rodríguez signà un partit rodó amb col·laboració defensiva i amb sortides farcides de verí gràcies a les seves conduccions.

La profunditat va arribar per defora. Estupiñán i Sastre, amb amplitud i profunditat, donaren qualitat als atacs i sortides en contraatac.
El partit va acabar amb l’expulsió de Nieto. Aquí el Mallorca va agafar la responsabilitat d’aprofitar la superioritat numèrica i evitar cap desgràcia. L’entrenador va cobrir la targeta groga de Budimir i Abdon contestà amb un gran gol.

Aquesta carrera és llarga i plena de dificultat. Els rivals tenen armes poderoses i la seva ambició està a l’alçada d’un repte que serà molt complicat però, gens ni mica, impossible. Ara s’entra a un període on la classificació ajudarà a marcar els partits. El Mallorca entra a aquest cicle de menys a més i veurem fins on és capaç d’arribar. 



No hay comentarios: