03 marzo 2019

UN EMPAT INCÒMODE


El Mallorca no va poder continuar amb fortalesa de victòria a casa i va sumar un empat amb superioritat numèrica a la segona part. No era un partit senzill. Tot el contrari. En aquest sentit les estadístiques no anunciaven la veritat de les dificultats que comportava l’Elx. Un rival molt incòmode, realment incomodíssim.


Al mig del camp es va produir el xoc esperat. Enroc de forces. Fins a sis futbolistes, tres per cada equip, s´ajuntaren per dominar el control del partit. El guanyador del futbol a aquesta parcel.la havia de presentar més crèdits a la victòria. I aquí la posició de Nino va ser cabdal per tombar una primera part amb monòleg de control de joc visitant. Una única jugada amb passada de Sastre i rematada de Salva Sevilla va ser l’única amenaça vermella.


El perill màxim estava representat, sense ser la clau del partit, clarament al joc exterior i a la referència de l’atac. La feina dels laterals havia de ser quirúrgica en defensa però una jugada fantàstica de Iván Sánchez va obrir el marcador.


Després varen passar moltes circumstàncies que obligaren a prendre decisions als dos entrenadors. Vicente Moreno va col·locar dos davanters, desplaçà a Dani Rodríguez i donà la possibilitat a Leo Suárez. Pacheta assumí l’expulsió, posà tres centrals i temporitzà el joc sense renunciar al contraatac.


La realitat ens va mostrar un Mallorca amb possibilitat de remuntada però amb no massa pistonada d’amenaça. Bastants minuts de superioritat numèrica a on hagués pogut arribar un gol vermell però aquest no es va materialitzar. Al final és un empat que allunya la possibilitat de jugar les eliminatòries.


No hay comentarios: