09 junio 2019

L’HORA DE LA VERITAT

La temporada regular del Mallorca ha estat bona i objectivament per damunt les possiblitats marcades inicialment. És de nota alta però, per conquerir la Primera Divisió, serà necessari treure la matrícula d’honor. Pel darrer partit de la temporada regular era prioritat no córrer cap tipus de risc. Evitar caure en sancions absurdes o lesions inoportunes que haguessin pogut minvar la capacitat als play off. Per això Vicente Moreno, amb molt bon criteri, va reduir aquesta possibilitat al màxim. 

Molts canvis i a totes les línies. Parera va tornar a la porteria. Russo i Xisco a l’eix de la defensa. A la sala de màquines varen comparèixer Baba més Stoichkov i Leo Suárez. Per defora Buenacasa i Valcerce juntament amb Abdon liderant l’atac. Va ser un partit amb moltes ocasions i de resultat imprevisible. Finalment va sortí un empat que serví per a garantir la cinquena plaça 


Ara arriba el doble bot doble mortal i sense xarxa. Els rivals tenen eines de joc molt perilloses, entrenadors amb confiança, planters farcits de talent i aficions entregades. El primer rival serà un Albacete que ha guanyat els dos partits que ha jugat contra els mallorquins. Podrà el Mallorca aconseguir allò que semblava una quimera. És possible la Primera Divisió? 

No hay comentarios: