24 junio 2019

EL MALLORCA HA TORNAT



El futbol ens ha tornat a donar un altre lliçó i aquesta vegada ens ha tocat de molt a prop. A principi de temporada el Mallorca començà la Segona Divisió essent l’onzè límit salarial de la competició. Equips com Màlaga, Las Palmas o Deportivo presentaven tres vegades més possiblitats econòmiques que els mallorquins. 

Però això en aquest esport no sempre és definitiu. L’entrenador, Vicente Moreno, ha estat clau d’èxit. Ell, ha aconseguit igualar talent amb esforç, bloc amb individualitat i ha transformat al Mallorca en un equip sòlid i eficaç. 

El joc ha variat, les posicions s’han mogut, alguns futbolistes han canviat, però el Mallorca ha picat pedra per tombar a cadascun dels seus rivals.  Pressió sincronitzada, alta solidaritat entre tots el components del plantè i prioritzar el grup per damunt l’individualitat han estat claus d’aquest ascens a Primera Divisio. 


L’equip a pujat a la màxima categoria del futbol nacional però a més aquest Club funciona com un club seriós i té l’estabilitat necessària per romandre allà a on ha d’estar sempre; la Primera Divisió

No hay comentarios: