21 junio 2019

SON MOIX TÉ LA DARRERA PARAULA


Fet, lligat i tancat. L’Estadi de Son Moix tindrà la darrera paraula i decidirà el nom de l’equip que pujarà a la Primera Divisió. Aquest partit d’anada va tenir un punt infinit de complicació. Jugar en deu futbolistes més de cinquanta minuts, un gol estrany i en definitiva tota la sort en contra. 

El Mallorca no va poder més que treure aigua. Va entrar de forma molt correcte al partit però totes les circumstàncies es varen tornar en contra. L’expulsió de Pedraza va condicionar i el Deportivo va jugar la carta del desgast. I aquí va comparèixer la necessària resistència. Teranyina defensiva per després intentar algun contraatac i aconseguir així certa amenaça. Realment no es va produir. El Mallorca amb inferioritat no va poder aconseguir cap ocasió de gol i això va acabant amb una derrota dolorosa i coenta. 

Ara toca el més difícil però en futbol no hi res impossible. El Mallorca tindrà davant seu un Everest que haurà de pujar amb serenitat, tàctica, esforç i solvència. Serà difícil però no impossible. Aquest esport està farcit de resultats així que s’han aixecat. Podrà el Mallorca pujar a Primera 

No hay comentarios: