19 marzo 2010

ARSENAL, SEMIFINALS EN PERILL


1. Els canvis de ritme i de direcció, a la fase de finalització, podrien fer tremolar als laterals del Barça. Arshavin, Nasri i Walcott poden ésser tan precisos com bisturís. Desactivar el joc exterior serà una necessitat.

2. El factor camp no serà decisiu. Els dos equips MAI varien el seu estil de joc. Les dades de possessió i localització seran la clau.

3. La pilota serà la gran protagonista. Molts jugadors "gunners" mostren les vergonyes a l'hora d'evolucionar en defensa. Un exemple clar es veu sovint als laterals. Sagna i Clichy són més forts atacant que defensant.

4. Si la parella de centrals la formen Vermaelen i Gallas s'incrementaran els problemes. Amb Campbell la situació pot millorar.

5. I hauríem d'afegir el que significa Cesc per l'equip del nord de Londres. Els ulls de Wenger al camp, la arribada per sorpresa, la lluita enconada per recuperar la pilota, l'esperit guanyador, és l'autèntic mariscal de camp i la seva implicació també serà clau. DESACTIVAR a Cesc Fàbregas és una obligació.

6 A la contra encara poden ésser més letals. No descarteu veure un Arsenal explotant aquest principi ofensiu.

Conec els "gunners" de memòria i certament puc afirmar que tenen possibilitats. El futbol serà cruel i un dels dos millors atacs posicionals del món no passarà la porta de les semifinals. Això en certa manera em deixa un sabor amarg però, al manco, podré viure dos partits veritablement meravellosos.

52% BARÇA - 48% ARSENAL?

No hay comentarios: